Best of Gaga "The Edge Of Glory" Cover

Salam ...




   Best of Gaga "The Edge Of Glory" cover and Ali Brustofski does it! Kita memanglah x familiar dengan dorang yang berbakat ni ... kalau xde yang share memang tak tahulah, kan? Hohoho. Keyrill pernah juga terlintas di fikiran nak sangat memiliki studio sendiri. Bukan aje dapat menyanyi dan menyerlahkan bakat diri, bahkan dapat bikin band sendiri. Mana tahu, ada rezeki nanti, dapat plak tulis lagu sendiri, kan3? Kalau suara x sedap, lupakanlah ... maybe bakat kita bukan dalam bidang tu ... apa2pun, meh layan Ali Brustofski ni menyanyikan "The Edge Of Glory" single asal Lady Gaga



Back To Nostalgia ... Savage Garden!

Salam ...


                


   Yang ini kalau x silap, mungkin entry ke-3 mengenai old school punya lagu. Truly Keyrill katakan, lagu2 lama seperti yang kita ketahui masih diminati sehingga ke hari ini. Bahkan kawan2 Keyrill memang layan habis old school punya lagu seperti lagu dari Savage Garden, The Beatles,  Weslife, Celine Dion, Mariah Carey, The Corrs, Westlife dan banyak lagilah ... Apatah lagi Keyrill, memang x habis2 play lagu2 lama. Even my uncle pun layan juga. Hahaha. Meh, ini lagu favourite Keyrill dari Savae Garden, guess ehat? ... Truly Madly Deeply ler ... klik sini untuk Truly Madly Deeply MV



Dari Novel Ke Filem "Ombak Rindu"

Salam ...

               


   Post punya post entry yang ini kat fb tiba-tiba je terjumpa kawan blogger ada update entry mengenai "Ombak Rindu". Know what, terdiam tanpa kata Keyrill dibuatnya. And for you guys information, Keyrill dah baca novel ni tahun 2006, 2007, 2008 and it lost at 2009 when my friend pinjam. So sad. Banyak kali Keyrill baca, sumpah x bosan2. Memang minat sangat2 dengan novel ni. So, sebab itulah Keyrill berharap sangat2 kalau kuar movie nanti tak mengecewakan and berharap lakonan dorang sehebat novel "Ombak Rindu" yang Keyrill baca. Just now I call my sister and told her about this movie and know what happen? ... She scream!! OMG! Dia seakan-akan tidak percaya. Yeah, dia pun favourite sangat novel "Ombak Rindu" nih. Yang paling Keyrill nak ketahui sangat2 adalah, bila tarikh keluarnya? And, kalau tonton movie ni kat panggung wayang, this will be my first time watching Malaysian Films! Apa2pun, jom ketahui serba sedikit jalan cerita novel or movie nih ...  

Sinopsis Ombak Rindu :



IZZAH adalah seorang gadis yatim piatu yang kematian orang tua mereka akibat kemalangan jalan raya. justeru itu, pak saudaranya, Taha mengambil tugas memelihara Izzah. Isteri Taha tidak senang dengan kehadiran Izzah dan menuduh Izzah membawa bencana dalam keluarga.


Pakcik Taha banyak berhutang. Disebabkan kesempitan wang dia sanggup menjual anak saudaranya itu kepada seorang tauke kelab malam. Izzah terpaksa mengikut kehendak pak saudaranya walaupun hatinya tidak rela.

Di situlah dia telah berkenalan dengan seorang pelanggan bernama Hariz. Hariz telah membeli Izzah dengan harga yang mahal dari tauke kelab itu dan membawa dia keluar dari neraka jahanam itu. Di atas permintaan Izzah, akhirnya Hariz berkahwin dengan Izzah tetapi dengan syarat semuanya mesti dirahsiakan.

Kehadiran Mila Amylia, anak Tan Sri Rashdan, iaitu model dan pelakon terkenal tanah air menggugat cinta Izzah yang mula berputik kepada Hariz. Dapatkah Izzah menerima Mila Amylia sebagai madunya? Bahagiakah rumah tangga yang dibina di atas kehadiran orang lain? Bagaimanakah tindakan Datuk Sufiah setelah mengetahui cerita sebenarnya?




Britney Spears "I Wanna Go" Music Video Release!

Salam ...




   Yeah, dah mula hits kat youtube plak MV "I Wanna Go" nih. Okeyh, kepada korang yang belum tahu lagi mengenai MV single terbaru dia "I Wanna Go" ni, ha ... jom klik sini Ha, nasib baik kawan kat fb ada share video dia nih tadi, tulah pasal terus update. Hehehe. Thank you, friend. Kalau korang dah baca entry yang lepas, korang mesti dah tonton teaser nya kan? Ha, skarang dah xde teaser lagi dah, ni full MV dia ... bolehlah korang enjoy menonton lepas ni ... baru aje sehari (x sampai) release dah mencecah 2 juta view kat youtube. Boleh tahan jugak, kan? Nak tahu kenapa? Meh tonton ...




Lady Gaga Performing "Hair" for Keyrill?

Salam ...


         


   Lady Gaga Performing "Hair" for Keyrill Eduardo Willeyhem? Eleh, biar betul? Korang tak percaya ek? Hahahaha ... saja je nak letak title catchy. Sebenarnya, Keyrill nak ce cite ce cite ngan korang, nampaknya 21 Jun sudahpun berlalu. 21 Jun? Korang tahu tarikh apa tu? Yeay, my birthday ... 17 tahun sudah, bai! Don't tell me korang tak percaya yang Keyrill ni 17 tahun! Yes, I am 17th. 

Okeylah, first of all ... terharu sangat2 ngan wish kawan2 kat wall facebook, especially my classmate. Thanks for the song "Happy Birthday" yesterday morning. Really appreciate it and you guys are best! To my friends on fb, thanks also for the wishes ... hope you guys have a great time ... lepas hari ketiga, baru keyrill dpt share ngan korang gmbar time birthday Keyrill. Huhuhu ... jom tonton Lady Gaga perform single dia Hair. Memandangkan dia membuat persembahan ni bulan june, so I guess this is very special for me(perasanlah sngat) ... Yeah, I love Gaga!   




Britney Spears "I Wanna Go" MV Teaser

Salam ...




   We're back to Britney. Dah dngar single terbaru dia, I Wanna Go? Ni single yang memang latest dari album Femme Fatale beliau. Walaupun dah ada single dia yang ke-3, pasti masih ada yang suke ngan single pertama Britney, Hold It Againts Me begitu jugak single kedua beliau, Till The World Ends. Sekarang peminat Britney nampaknya lebih suke dengan lagu ini dan lagu ini ... Well, for you guys information, I'm not surprised coz Britney is not my type ... hahaha. Just wanna share and supaya peminat kat Malaysia ni tahu yang single latest Britney ni dah pun release, kan? Korang pun tau, sharing is caring ... so, jom tonton dia punya teaser ... kepada korang yang nak dngar I Wanna Go ni full song, korang g link nih



Pirates of the Caribbean : On Strange Tides

Salam ...




    Hurm, lama jugak dah tak berupdate, kan? Okeyh, xmo nak citer panjang lebar, meh keyrill kongsikan sedikit ngan korang pasal movie Pirates Of The Carribean (POTC) ni. Sebenarnya, nak sangat2lah tonton movie ni kat panggung, nak yg 3D punya, kan? Tapi the problem is, my 'girlfriends' want to watch KL Gangster ... mengalah ajelah. Perempuan biasalah, asal ada je lelaki hensem berlakon memang xkan duduk diam punya dalam panggung ... keyrill plak? Tidur kat sebelah ... hahahah. Org kata best, tpi actually keyrill x taste citer mcm tu .. so, lenalah aku kat sebelah. 

About POTC :







Johnny Depp kini lagi dengan movie POTC yang ke-4, On Strange Tides dan kembali berperanan ikonik beliau sebagai Kapten Jack Sparrow dalam penggembaraan yang penuh aksi, pengkhianatan, dan jugak kematian. Apabila Jack menemui seorang wanita dari masa lalu (Penelope Cruz), dia tidak pasti sama ada dia suka atau juga jika dia seorang con kejam siapa yang menggunakan beliau untuk mencari Fountain Of Youth. Apabila dia memaksa beliau menyertai Revenge Anne Queen, kapal2 lanun yang menggerunkan, Blackbeard (Ian McShane). Jack mendapati dirinya di penggembaraan yang tidak diduga di mana dia tidak tahu siapa yang dia takuti > Blackbeard atau wanita dari masa lalu itu? Kena tunggu DVD jelah keyrill nih ... terbantut harapan nak tonton kat panggung. hahha ... 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...