Edward Maya ft Vika Jigulina "Stereo Love"

Salam ...


              


   Kalau tak silap, mungkin tahun lepas kot kawan Keyrill sorang ni suruh Keyrill download kan lagu Edward Maya ft Vika jigulina "Stereo Love". Keyrill tak tahu lagi yang lagu ni best, tulah main download je tpi x dngar. Pastu, beberapa hari yg lepas tiba2 Keyrill dngar kat radio and lagu ni dimainkan. "Erm, bestnyer lagu nih" Memang tak tahu lagi lagu yg Keyrill dngar tu sebenarnya lagu Stereo Love. Haiya ... Cari punya cari kat google xde jugak yg match dngan nada lagu yg Keyril dngar tu. Pastu, dngar radio tu balik ... nasib baik diaorg sebutkan title lagu ni. Kalau tak, sampai tahun depan pun takkan jumpa ... apa2pun, akhirnya jumpa jugak ... heheheh. Meh sama2 enjoy dngar lagu ni. Klik sini untuk music video ....




When you gonna stop breaking my heart
I don't wanna be another one
Paying for the things I never done

Don't let go
Don't let go
...To my love

Can I get to your soul
Can you get to my thoughts
Can you promise we won't let go
All the things that I need
All the things that you need
We can make it feel so real

Cause you can't deny
You've blown my mind
When I touch your body
I feel I'm losing control

Cause you can't deny
You've blown my mind
When I see you baby
I just don't wanna let go

[CHORUS]

I hate to see you cry
Your smile is a beautiful lie
I hate to see you cry
My love is dying inside

I hate to see you cry
Your smile is a beautiful lie
I hate to see you cry
My love is dying inside

I can fix all those lies
Oh baby, baby I run, but I'm running to you
You won't see me cry, I'm hiding inside
My heart is in pain, but I'm smiling for you
Oh baby I'll try to make the things right
I need more than air when I'm not with you
Please don't ask me why, just kiss me this time
My only dream is about you and I

Can I get to your soul
Can you get to my thoughts
Can you promise we won't let go
All the things that I need
All the things that you need
We can make it feel so real

Cause you can't deny
You've blown my mind
When I touch your body
I feel I'm losing control

Cause you can't deny
You've blown my mind
When I see you baby
I just don't wanna let go

[REPEAT CHORUS]




LMFAO "Party Rock Anthem" ft Lauren Bennett & GoonRock

Salam ...



LMFAO  |  Facebook  |  Twitter

   Berakhir sudah bulan Jun ... so, sebagai pembuka tirai untuk bulan Julai 2011 Keyrill nak share ngan korang lagu gabungan LMFAO dengan Lauren Bennett dan GoonRock, Party Rock Anthem. Keyrill tahu memang ramai yang minat ngan lagu ni. Kawan2 Keyrill kat kelas memang x lekang menyebut, "Everyday I'm shufflin". Hahaha. Apapun, memang turut layan jugaklah. Suka dngar beat lagu nih. Meh, esok get ready for Transformers 3 : Dark Of The Moon. Excited nak tonton ... 



Big Time Rush "Worldwide"

Salam ...


           

Big Time Rush  |  Facebook  |  Twitter

   Memang bukan taste Keyrill, tapi memandangkan kena share dengan korang, apa nak buat kan? Lagipun bulan Jun dah sampai ke penghujung bulan, kenalah update banyak2. Lagipun, kalau update pasal dorang kan, mesti bnyak org yg singgah kat blog Keyrill nak tngok dorang. Hehehe ... yelah tu. Anyway, boleh tahan music dorang. Kalau perhatikan, dari pendapat Keyrill dorang buat band sendiri seperti korean punya, kan? Yeap, itu pendapat Keyrill. Lagipun genre dorang pop punya. Kepada korang kaum hawa tu, ha ... confirm ada jugak yg tergila-gilakan dorang. Mcm korean pulak, kan? meh klik link ni untuk Big Time Rush Malaysian punya. Kali ini bukan update pasal single dorang "Boyfriend", tapi new single dari dorang, Worldwide. Meh ...



Puss In Boots in 3D

Salam ...




    Ha, korang ingat lagi dengan movie Shrek? Bagus3 kalau korang ingat. Guess what? Kali ini, korang akan berkenalan pulak dengan Puss. Kenal tak? Aiyoo ... kat citer Shrek tu, kan ada Si Kucing yang selalu ngan Si Keldai tu. Ingat, kan? Tak ingat? Lu search lah sendiri kat google ek. Apa yang lebih penting Keyrill nak bagitau ngan korang ialah kemunculan movie ni bulan November nanti. Klik link ni kalau x caya. And meh Keyrill ce cite ce cite serba sedikit mengenai Puss In Boots. 

About Puss In Boots :









Sebelum Si Kucing ni bertemu dengan Shrek, dia merupakan seorang wira kucing yang berbulu lembut dan dikagumi orang ramai. Kemuncak cerita dia menaiki swashbuckling, kerana mendapati kejahatan Humpty Dumpty di kampung dia semakin berleluasa dan dia sepasukan dengan Kitty yang arif mencari jalan untuk mengambil Goose yang terkenal dan terletak di Golden Eggs. Berjayakah mereka? Dari trailer aje dah lawak. Nak kena tonton jugaklah movie ni ... jom!




Selena Gomez "Who Says"

Salam ...



   Selena Gomez korang kenal, kan? Jom terjun sungai kalau x kenal lagi. Hehehe ... kepada yang belum kenal lagi, inilah dia penyanyi barat yang tiut-miut tu dan kalau x silap, dia kekasih Justin Bieber, kan? Ha ... tu korang kena tahu. Dulu memang minat dengan lagu dia Naturally. Nasib baik dia ada single baru dan sedap didengar ... guess what? Ala .. lagu yang selalu dimainkan kat Hitz.fm tu ... tak tahu lagi? Meh ...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...