Don Omar "Danza Kuduro" ft Lucenzo

Salam ...


               



   Seperti yang Keyrill dah janjikan kat fb, Keyrill nak update mengenai Fast Five, kan? Inilah yang Keyrill maksudkan tu. Memang layan sngat2 movie Fast Five ni time premiere dulu. Even dah jauh malam untuk menonton premiere pun sanggup x tidur. Puas hati, kan? Aksi memang bnyaklah ... yang kurangnya dlm movie ni seperti yg kita ketahui, perlumbaan kan? Hanya beberapa scenes je. Yang penting kita dapat memahami penceritaannya. Ending pun boleh tahan, so ... kalau aje endingnya, ha ... nilah dia part yg Keyrill suka. Mesti ada je lagu tema dimainkan, kan? Dah dengar lagu 'Danza Kuduro'? Inilah dia lagu tema movie Fast Five ni ha ... Kalau belum tahu lagi, meh ...  





Linkin Park "Iridescent" from Transformers 3 : Dark of the Moon

Salam ...


                                      

   Hari Sabtu yang lepas, keyrill pergilah tonton movie Transformers 3 : dark Of The Moon ngan kengkawan. Memang layanlah movie ni in 3D. Dahlah movie start pukul 9 mlam sampai 11.38 macam tu, biasanya mengantuk bai tonton movie lewat malam, tpi tidak kalau movie ni. Huhuhu. 2 jam plak tu. Balik lewat pun xda hal, yg penting dah tonton dan berpuas hati dgn ending dia. Ha, nilah yang Keyrill nak bagitau kat korang. ada korang dngar lagu kat ending movie ni? Keyrill punya searching punya searching kat youtube mengenai "Transformers 3 theme song", nasib baik jumpa. ha, ni dia ... Iridescent dari Linkin Park. Ramai yang menggelar mereka 'budak transformers'. Jom!



David Guetta "Where Them Girls At" ft Nicky Minaj, Flo Rida

Salam ...


              


   So, sebagai pembuka tirai jugak, Keyrill nak share ngan korang lagu gabungan David Guetta dengan Nicki Minaj dan Flo Rida, Where Them Girl At. Keyrill yakin korang mesti dah dngar kat hitz.fm sebelum ni, kan?So, how? Best tak? Ha, korang komenlah sendiri. Keyrill memang suka sngat2 part chorus ngan Nicki punya. Memang x lain x bukan yg nyanyi part dua2 tu dlm kelas kalau bukan Keyrill. Hahaha ... kalau nyanyi kan, mesti ada je yg sambung. Ada jugak yang layan ... hehehe. boleh tahan tau Nicki Minaj ni rap. Siap dengan mimik muka pulak tu, kan? okeylah, jom layan ...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...