Mission Impossible 4 : Ghost Protocol

Salam sejahtera ...




   Lama dah x tonton movie ni, kan? Ha, ini dia ... Tom Cruise kini kembali lagi dengan 'Mission Impossible' untuk movie yang keempatnya, "Gohst Protocol". Lama sangat kan dah menyepi, nasib bek muncul lagi. Kalau x silap, movie ni release kat panggung bulan Disember 2011. Meh klik link ini untuk release dates di seluruh negara. Kita punya tarikh, 15 Disember 2011. Hehehe .. kena bersabar dulu ... So, kalau dah muncul movie baru, sudah semestinya makin canggih teknologi yang dorang gunakan. 

About Mission Impossible 4 :







Ha, okaylah ... yang ini korang translate sendiri ek. Hehehe ...The IMF is shut down when it's implicated in a global terrorist bombing plot. Ghost Protocol is initiated and Ethan Hunt and his rogue new team must goundercover to clear their organization's name. No help, no contact, off the grid. You have never seen a mission grittier and more intense than this. So, can you do your job? Sama2lah kita nantikan k ... jadi x sabar plak nak tonton. 




Adele "Rolling In The Deep"

Salam sejahtera ...



Adele  |  Facebook  |  Twitter


   Mesti ramai yang dah dengar lagu Adele yang satu nih, 'Rolling In The Deep'. Bukan Keyrill aje yang minat dan turut menyanyikan lagu ni, malah band budak-budak Transformers, Linkin Park pun ada jugak menyanyikan 'Rolling In The Deep' tau ... ha, korang nak tngok/dengar versi dorang? Meh pergi ke link ini kat youtube. okeylah, sekarang tiba masanya untuk melihat/mendengar versi yg original punya ek ... ahakz! Boleh tahan jugak tau MV lagu ni kat youtube, 96,547,356++ view banyaknya ... 



Erk? Wordless Wednesday #1

Salam sejahtera ...

  
        
     
Klik image to enlarge 



Rebecca Black "My Moment"

Salam ...




   Dah tonton single terbaru dari Rebecca Black. Hurm, boleh tahan lah dia sekrang. Tapi masih ramai yang masih tidak 'okey' dengan nyanyian dia or whatever. Entahlah, Keyrill pun tak tahu what's the problem is? Hahahah ... apa2pun, yang penting dia boleh menyanyi, ko ada? Ha ... x tahu nak komen apa. Jom layan ..




Pitbull "Give Me Everything" ft Ne-Yo, Afrojack, Nayer

Salam ...



   Ni dia, 'King Of Hits' sekarang ni. Dulu yang popular sangat2 Akon, right? Banyak penyanyi barat yang bergandingan dengan Akon mendapat sambutan ramai lagu dorang. Dan kini ... Pitbull pulak muncul. Boleh pulak dia menandingi si Akon skarang ni. Adoi adoi ... harap2lah Akon terus muncul dengan single terbaru dia, kan? Xlah dia terus lenyap ... oh, kalau x silap dorang berdua pernah bergabung sama dalam lagu "Shut It Down". Lupa plak. Hehehe ... tapi memang bestlah semua lagu Pitbull. Okeylah, kali ini dia bergabung pulak dengan Ne-Yo dengan single dorang, "Give Me Everything". Memang best jugaklah yang satu ni ...



Willow Smith "21th Century Girl"

Salam ...


                 


   Inilah dia another talented young singer dari barat, Willow Smith (Betul ke BI Keyrill tu? Hahaha) . Seperti yang kita ketahui selain Justin Bieber, Cody Simpson dan Greyson Chance, kini Willow Smith pulak penyanyi cilik yang mana namanya kini sedang meningkat naik dan mula dikenali ramai. Masih ada segelintir yang familiar sangat2 dengan single beliau, "Whip My Hair". Sehingga sekarang masih ada kengkawan Keyrill yang suka memainkan lagu dia tu. Tapi, honestly Keyrill x taste dngan Whip My Hair. Yang satu ni barulah layan sangat2 ... Meh Keyrill kasi korang dengar! 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...