Glee Exclusive The 3D Concert (Movie)

Salam sejahtera ...


                 

Glee  |  Facebook  |  Twitter


   O ... My ... God!! Keyrill baru aje selesai tonton Glee ni untuk Season 2 episode last. Ni yang kedua kalinya Keyrill menonton episode Glee Season 2. Ha, memang layan sangat2lah tv series nih. Best doe .. Actually, love their voice and songs! Apa2pun, tamat sudah musim ke-2 drama ni. Tapi yang lebih menggembirakan Keyrill is ... drama bersiri Glee akan keluar movie plak lepas ni! Adoi, memang excited giler nak tonton. Ahakz! Kepada korang yang minat dengan drama bersiri ni, jngan lupa tonton k. 3D plak tu. Ingatkan dah x jumpa dorang lagi selepas season 2, tapi Keyrill yakin, pasti ada season yang ke-3 punya. just wait and see. Jom tonton trailer 3D Concert dorang ni ... 



P/S : So, what do you thinks? 3D for sure ... hahaha ...


Beyoncé "Run The World (Girls)"

Salam sejahtera ...

                      

Beyonce  |  Facebook  |  Twitter

   Fuuhhh! Puas cari punya cari link untuk official website si Beyonce ni, xde plak jumpa. Ada, tapi bukan official punya ... fans yang buat kot! Entahlah? Aiyooo ... tapi xpe, lantaklah dorang. Hehehe. Ni ha nak share with you all single dia "Run The World (Girl)". Hurm, selalu korang dngar kat mana2 radio, kan? Dah hits jugaklah single dia nih ... nak tanya sikit? Korang perasan ada fesyen ala-ala Lady Gaga gitu? Kawan Keyrill yang perempuan plak, memang layanlah lagu ni. For me, hurm ... bolehlah jugak! Hahaha ... jom ikut Beyonce run the world!



Perform This Way (Parody of "Born This Way")

Salam sejahtera ...



   Korang perasan tak? Nampaknya Keyrill x letak 'salam' lagi sebagai pembuka entry. Harap2lah korang tahu apa sebabnya. Betul jugak, kan. Keyrill ni non-muslim, mana boleh letak salam sebarangan. Nasib baik kengkawan recognise and tell me about that. Dorang kata x sesuai. So, Keyrill tukarlah ...

Alright, balik kepada topik kita. Ramai yang dah tonton parody ni Keyrill rasakan lah ... yeap! Xpelah, kepada yang belum tahu lagi kewujudan music video parody nih, ha ... meh Keyrill share ngan korang ek. Lagipun, boleh ketawa plak menonton untuk release tension. Yeay, nasib baik esok exam Math (Paper 1 & 2). X sangka plak dah minat dkat mata pelajaran Math dah bertambah-tambah. Okeylah, jom layan!




The Amazing Spider-Man : Spider-Man 4

Salam sejahtera ...

                

The Amazing Spier-Man  |  Facebook  |  Twitter  


   Wow, nampaknya masih belum berakhir lagi movie Spider-Man ni, kan? Kali ini, kalau korang nak tahu ... bukan Tobey Maguire lagi yang memegang watak untuk Spider-Man, but the new hero called Andrew Garfield. Hero yang baru untuk movie yang baru jugak. Hurm, macam mana tu? Kenapa plak bukan Tobey Maguire yang menjadi hero dalam The Amazing Spider-Man? Apa2pun, kita kena tunggu dan lihat ... kepada peminat movie Spider-Man, memang sudah tidak sabar menonton pada 3 Julai 2012! Yelah, mesti dorang nak tahu macam mana hero baru ni memainkan watak dalam The Amazing Spider-Man. Fuuhhh ... kena tunggu, lama lagi tu! 


About The Amazing Spider-Man :









Columbia Pictures reboots the Spider-Man franchise with this new entry focusing on a high school-era Peter Parker as he grapples with his newfound superpowers. James_Vanderbilt (Zodiac) provides the script for the film, which features all-new cast members under the direction of (500) Days of Summer's Marc_Webb. ~ Jeremy Wheeler, Rovi. Korang pandai2lah translate ek ... hehehe. Okeylah, now is time for the trailer!



Megan Nicole "B-e-a-utiful"

Salam sejahtera ...

  

   Megan Nicole  |  Facebook  |  Twitter

   So, korang selalu jenguk youtube tak? Yelah, nak tahu sama ada music video terbaru yg dahpun release begitu juga dgn trailer filem2 baru, kan? Kalau korang yang memang peminat fanatik dgn lagu omputeh, seriously korang xkan ketinggalan untuk mengetahui yang mana hitz single dan sebagainya. Err ... panjangnya membebel awal pagi ni, hari Isnin plak tu. Aiyoyo ... Btw, balik kepada topik kita, korang kenal Megan Nicole?

Ha, dia juga merupakan seorang lagi penyanyi berbakat walaupun masih belum menjadi penyanyi yg dikenali ramai dah memang sah menjadi artis. Hahaha ... kpada korang kenal dia kan, seperti mana yg kita ketahui dia sering menyanyikan single hitz dari selebriti yg terkenal skarang ni sebagai contoh, Lady Gaga, Katy Perry, Britney Spears, Lil Wayne, Bruno Mars dan sebagainya. Tapi, kali ini ... Megan membawa sedikit kelainan dengan single darinya sendiri, "B-e-a-utiful" yang mana shooting idea adalah dari Kurt Schneider. So, nak dngar single original dia? Jom ...



Cher Lloyd "Swagger Jagger"

Salam sejahtera ...



   Yang ni memang Keyrill x keal sangat. Keluar aje single dia, "Swagger Jagger" ni, apa tunggu lagi, terus download punya. Hahahaha ... I'm just love it! Don't know why lah ... memang tidak mendapat sokongan ramai lagu ni, tapi ... Keyrill memang layanlah! Siapa Cher Lloyd ni, ek? Kalaulah ada lagi single dia yg memang hits gitu, memang akan korek punya korek sampai ke lubang cacing ... ahakz! Yelah tu ... jom!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...