Nadhira "Tear Us Apart" ft Ron E Jones

Salam sejahtera ...





   Erk, yang ini plak dah sering kita dengar kat radio hitz.fm, kan? Amacam? Suke x? Ha, jangan x tahu ek ... penyanyi perempuan yang bernama Nadhira tu dari Malaysia tau. Well, not surprised coz bnyak dah penyanyi perempuan negara kita ni berpadu suara dengan mamat omputeh, kan? Yeap, that's right. Baguslah kalau macam tu ... bukan apa, best plak single dorang dalam versi english, kan? Heheheh ... apa2pun, xmo membebel aje. Meh layan music videonya plak ...



One Republic "Good Life"

Salam sejahtera ...


  


   Lama plak dah mendiamkan diri untuk mengetahui lagu2 yang latest punya dari One Republic. Keyrill dah lebih addicted dgn single dorg 'Apologise'. Semua org tahu kan lagu hitz kalau tak silap tahun 2007, kan? Ha, betullah tu ... tapi single dorang 'Stop and Stare' ngan 'Say (All I Need)' pun boleh tahan jugaklah. Catchy gitu ... In fact, itu aje single dorg yg sampai skarang masih ada dlm list mp3 Keyrill. And .. nampaknya single dorang 'Good Life' yang terbaru ni pun boleh tahan jugaklah. Hehehehe ... Meh layan ...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...