Wordless Wednesday #2

Salam sejahtera ...


                         
                       Klik image to enlarge





Michael Learns To Rock "Blue Night"

Salam sejahtera ...



MLTR The Official  |  Facebook  |  Twitter

   Adoiyai, SPM pun dah makin dekat dah. Okey, yang penting sekarang ni, jangan panik. Mula dari bulan Oktober ni, perkara yang terpenting bagi pelajar yang menduduki exam SPM adalah mengulangkaji pelajaran. Hujung minggulah masa yang paling bnyak terluang. Gunakanlah dengan mengulangkaji. Hurm, Keyrill bagus2 dah jarang online. Tapi, pas update blog haritu, nak and nak and nak lagi update! 

Aiyooo ... inilah keburukan internet. Kalau xde internet mcm mana plak nak kenal ngan bro Ben Ashaari, Abg Eqbal Zack dan bnyak lagi kawan2 blogger, kan? Ha ... xpelah, janji pandai bahagikan masa. Keyrill sebenarnya nak ce citer ngan korang about band Michael Learns To Rock nih. Apa yang Keyrill suke sangaaatttt mengenai band nih, kebanyakan single dorang slow and sedap aje didengar, kan? Kalau tidur pun lena dibuatnya ... hehehe. Antara yang Keyrill favourite sangat sngat sngat single dorang ialah, Blue Night. Nak tahu taste Keyrill? Meh dngarkan ..   


Demi Lovato "Skyscraper"

Salam sejahtera ...





Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground
Like a skyscraper ...

   Kat sekolah Keyrill, kan ... Demi Lovato ni memang popular sngat especially single beliau "This Is Me". Keyrill pun layan jugaklah lagu tu dari tahun 2009 sampailah sekarang. For your information, dia mula terkenal dari movie "Camp Rock", am I right? Ha, kat situ jugaklah band Jonas Brothers mula meningkat naik dari band sehinggalah masing2 buat album solo, kan? Aiyooo ... napa x buat album sam2 lagi, kan? Ha, tanyalah Jonas Brothers. Heheheh ... Okeylah, jom lyan single terbaru Demi Lovato ni ...



Britney Spears "Criminal (Audio)"

Salam sejahtera ...




    Keyrill memang bukan peminat Britney yang sekarang punya, actually Keyrill minat dia yang 90's dulu. Tapi nak buat mcm mana, kan? Peredaran masa katakan. Tapi, xpelah ... demi peminat2 dia, Keyrill tetap jugak nak update mengenai beliau yang mana single terbaru dari beliau iaitu "Criminal" dah pun release kt youtube dan x sampai pun sebulan, dah mencecah sejuta lebih yang view. Uit, boleh tahan. Heheheh. Apa2pun, untuk peminat Britney, korang mesti dah hafal lirik dia kalau music video dia kluar nnti, kan? Okeylah, jom dengar-dengarkan. hehhhe ...



Ice Age 4 : Continental Drift (2012) First look!

Salam sejahtera ...




   Hurm,honestly ... Keyrill memang layan movie cartoon ni. Dari yang first dulu sampailah yang akan datang dan akan datang, seriously! Ha, ni Keyrill nak bagitau kat korang bahawasanya, tahun 2012 iaitu tahun depan akan ada lagi movie Ice Age yang ke-4 plak. Uit, x sabar plak nak tonton. Make sure 3D, k? Barulah syok ... hehehehe. Paling suke watak si Scrat tu. X habis2 ngan biji buah dia tu ... Aiyoo, bnyak sngat halangan dia nak dptkan buah tu, kan? Yang best antara ketiga-tiga movie yang Keyrill dah tonton, Ice Age 3 : Dawn of The Dinosaur the bestlah ... Kalau blom tonton lagi, pergilah dpatkan DVD or Bluray punye k. Okeylah, meh ...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...