Rihanna "We Found Love" ft Calvin Harris

Salam sejahtera ...




     Wow, as I said ... Rihanna semakin berjaya dah sakarang, kan? Ramai dah kenal dia. Lagipun, penyanyi Hollywood pun ramai yang dah bergabungan suara dengan beliau seperti, Justin Timberlake, Drake, Jay-Z, David Guetta, Avril Lavigne, Nicki Minaj, dan ramai lagi. And, baru-baru ni kita dah pun mendengar single terbaru beliau bergabung suara dengan Calvin Harris. Ha, korang kenal Calvin Harris x? Keyrill pun x kenal jugak, seriusly! Kalau x dngar lagu ni, x tahulah kan ... 


Selepas berkali-kali dngar, barulah perasan yang suara Calvin Harris xde pun, kan? So, sebab tulah dorang letak nama Rihanna kt title lagu ni kot. Hahahaha ... apa2pun, meh ... Btw, ni nak cite ni (Bergosip sat!), kalau korang tonton betul2 music video ni, mesti korang tahu about hubungan beliau dengan Chris Brown yang dulu!! Keyrill xnaklah cite, korang tonton lah sndiri ek ... takut salah plak nnti, x psal2 Rihanna saman Keyrill ni ha ... 




Nicki Minaj "Fly" ft Rihanna

Salam sejahtera ...





   Hurm, makin nak dekat SPM makin busy plak, kan? Nak online pun xde masa. Kena study lebih. Sejam dua cukuplah, kan? Tapi, masalahnya kalau online ni, my boss kalau dapat tahu ... ha, tebalkan ajelah telinga tu. Kalau dia kasi online pun, 30-45 minit aje. Adoiyai, apa2pun ... tumpukan kepada SPM dulu. Pas SPM nnti, 24 jam nak online pun, takdak hal. Lantaklah! Hahaha. Aik? Kelauar tajuk plak dah ... 


Ni, Keyrill nak share ngan korang about new single from Nicki Minaj called Fly. Ha, korang mesti ramai dah tahu and dah dngar single beliau ni, kan? Yeap, definitely! Juga, korang mesti kenal artis yang berpadu suara dengan beliau, Rihanna ... right? Ala, sapa x kenal, kan? Okeylah, kepada yang belum tahu tu, meh tonton music video dorang ni ...




Bruno Mars "It Will Rain"

Salam sejahtera ... 




     Bruno Mars, "King Of Love" tau ... Uit, yeker? Hahaha, Keyrill pun x tahu, tapi dia ada announce-kan yang dialah King Of Love. Kalau difikirkan balik, memang betul jugak, kan. Kebanyakan single dia pasal cinta aje ... Hurm, xpelah. X berapa penting sangat tu. Yang lebih penting dan korang patut tahu adalah, single terbaru beliau "It Will Rain". Ha ... ni nak cite ni, single dia nilah yang bakal menjadi soundtrack movie terbaru Twilight : Breaking Dawn Part 1 ... so, jom Klik Link Ini untuk poster movie Breaking Dawn Part 1. Okeyh, meh kita dngarkan. Hehehehe ...



Avril Lavigne "Wish You Were Here"

Salam sejahtera ...



   Hello semua, ha .. ni nak cite ni pasal single terbaru Avril Lavigne, "Wish You Were Here". Dah semakin ramai pula yang addicted dengan single beliau yang satu ni. Hurm, teringat pulak dengan Avril yang dulu2, kan. Apa yang bestnyer, masa dia berpewatakan seperti penyanyi rock dulu, tapi ... rock pun rock jugak, yang penting dia bebas dari gosip liar tau. Ha ... you should know that. Hehehe. Skarang, dah bertukar abad, lagu yang dia bawa pun mengikut rentak dunia. Dah jadi instrumental plak single dia, kan. Nak tahu single dia yang satu ni, meh ...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...