Lady Gaga "Marry The Night"

Salam sejahtera ...




   Yeah, here we go! Setelah agak lama menunggu music video untuk single terbaru dari Lady Gaga yang diberi tajuk "Marry The Night", akhirnya tercapai jua hajat peminat2 beliau terutama Lil' Monster untuk menonton music video "Marry The Night" premiere di youtube bersamaan 2 Disember 2011. Ha, nampaknya beliau telah memberi kejutan kepada peminat2 beliau dengan menulis ...

"I am so nervous and excited to share this part of my past with you. It airs on both US coasts at 8pm on E! Get the wine,"

Begitulah yang dituliskan di akaun twitter beliau mengenai music video untuk single terbaru beliau "Marry The Night" sebelum release di youtube. Dan dijangkakan mengambil masa terpanjang dari music video beliau sebelum ini. Apa2pun, meh Keyrill share dengan korang music video "Marry The Night" ni ...



The Avengers : Assemble 2012 in Real 3D!

Salam sejahtera ...




     Wanna say hello to my blog readers! Wow, nasib baik sempat lagi update. Dah masuk ke penghujung tahun dah. Hurm, paper exam masih belum habis lagi. 6/12 ni plak ada paper dan 8/12 barulah habis paper exam! Uit, nak tanya pelajar SPM yang diluar sana, dah study ke blom? Kalau rasanya blom tu, jgnlah buang masa korang ek, SPM bukan ujian percubaan. Itulah yang menentukan arah tuju hidup korang nanti. Huhuhuhu. Keyrill ada gak study. Ni update pun bila dah masa lapang. Tapi jangan contohi ek. Okeylah, Keyrill xmo membebel banyak, meh keyrill share sedikit info mengenai movie yang bakal release pada May tahun hadapan "The Avengers" dari Marvel Studio!

The Avengers Review :

The Avengers cast



Lokasi penggambaran : New York, United States; Albuquerque, New Mexico, US; Cleveland, Ohio, US; Los Angeles, California, US.

Tarikh release : 4 May 2012

Diarahkan oleh : Joss Whedon

Pelakon : 
Robert Downey ... Tony Stark / Iron Man
Scarlett Johansson ... Natasha Romanoff / Black Widow
Chris Evans ... Steve Rogers / Captain America
Samuel L. Jackson ... Nick Fury
Jeremy Renner ... Cllint Barton / Hawkeye
Mark Ruffalo ... Bruce Banner / The Hulk
Clark Gregg ... Agent Phil Coulson
Cobie Smulders ... Agent Maris Hill
Stellan Skarsgard ... Erik Selvig

Diedarkan oleh : Walt Disney Pictures

Genres : Adventure, Action, Real 3D, Fantasy

Take a shoot!








About The Avengers : 
   
Sinopsis : Pada tahun hadapan, 4 May 2012 ... jangan ketinggalan untuk menonton movie aksi The Avengers ni di pawagam berdekatan dengan korang. Ha, kenapa perlu tonton? Nilah sebab dia, meh dengar Keyrill citer sikit. Hehehehe. The Avengers akan membawa bersama-sama superhero dari Marvel Comic untuk yang ke-pertama kalinya. Superhero yang bakal beraksi dalam movie ini antaranya Iron Man, Captain America, Thor, The Hulk dan banyak lagi. Juga, mereka harus berhadapan dengan musuh yang mana pernah mereka tewaskan sebelum ini dan bakal muncul lagi untuk bersaing semula! So ... dapatkah mereka menentang musuh-musuh yang semakin hebat? Sama2lah kita tunggukan tahun hadapan ek. Btw, experienced it like never before in Real 3D!!



Titanic in 3D release on April 2012!

Salam sejahtera ...




     OMG!! Tak sangka pulak yang movie bersejarah tahun 1997 arahan James Cameron ini akan release sekali lagi tahun hadapan bersamaan 6 April 2012. Apa yang lebih mengejutkan Keyrill adalah, movie Titanic ini bakal release in RealD 3D and IMAX® 3D! Wow, 'experience Titanic like never before', huh? Dulu mana ada wayang seperti yang sedia ada sekarang ni, kan? Berlambak dah wayang dibina di bandaraya besar. Hurm ...

Tapi, apabila Keyrill fikirkan balik, movie ni sepatutnya release tahun hadapan bukannya tahun 1997 kalau dorang nak release kt 3D, kan? Ha, tulah pasal. Bukan apa, tahun 1997 dahulu mana ada panggung, kan? Apatah lagi 3D. Bukan nak hina, k. Apa2pun, movie Titanic memang patut dan sesuai ditonton RealD 3D dan IMAX® 3D. Untuk pengetahuan korang, Titanic x pernah 'get old' bagi Keyrill. Walaupun berpuluh-puluh kali tonton, still suka dengan movie ni. Itu bagi yang memang minatlah, x tahu pulak yang x suke tu. 

Anyway, Keyrill memang x sabar untuk menonton Titanic in RealD 3D and IMAX® 3D tahun hadapan. Are you ready to back to Titanic? Well, rindu kisah cinta Jack and Rose! Oppps! Jangan lupa tonton The Avengers sekali ek. Kalau x silap, bakal release dalam 3D jugak. Ha, just wait and see. Banyak movie best bakal release tahun hadapan. Jangan risau. Hehehehe. Meh tonton trailer movie ni plak!





LMFAO "Sexy And I Know It"

Salam sejahtera ...



LMFAO  |  Facebook  |  Twitter

    Hello semua, lama sangat x update, kan? Nak buat macam mana, kan kena exam SPM dulu. Alright, tapi xpelah. Yang penting jangan lupa dengan blog sendiri. Exam pun exam juga, study2 juga, sekali-sekala kenalah release tension tu kan. Sebagai contoh, online ke, tonton tv ke, dengar mp3 or radio ke, kan? Banyak kerja yang berfaedah kita dapat buat. Okeylah, xmo membebel. Selalu aje cakap benda yang sama, boring plak korang baca nanti!

Actually, memang lama dah nak post entry pasal single LMFAO yang satu ni, "Sexy And I Know It". Yalah kan, busy ulangkaji untuk persediaan SPM. Tulah pasal blog pun terbiar camtu aje. Okeylah, back to topic. Apa yang Keyrill dapat tahu, nilah single ketiga dorang selepas "Champagne Showers" ft Natalia Kills. Btw, kalau korang rasa belum cukup umur xyah nak tonton ek! Meh ...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...