Karmin "Crash Your Party"

Salam sejahtera ... 



Karmin  |  Facebook  |  Twitter

   Berjumpa lagi kita di sini. Hihihi. Keyrill harap korang semua sihat dan tabah melalui segala dugaan dlm hidup. Jangan putus asa ye. X elok mudah mengalah. Fikirkan baik2 jalan penyelesaiannya. Jangan ambil jalan yg mudah. Apa motif nye? Uit, xde kena-mengena dgn tajuk ye, saja nak bagi motivasi untuk semua ptg ni. Panas nih . . . ahakz!  

Ha, kembali ke tajuk entry kita. Untuk maklumat semua . . . lama dah mendengar single Karmin ni di radio. Sejak tahun lepas lagi. Erk, is it? Yeap, betullah. Korang pun sama jugak, kan kan kan? Jujurlah, awalnya x tahu lagu ni best. Dj mainkan lagu ni pun dok layan aje. x feeling langsung masa tu. Tapi, apabila asyik play aje lagu ni, ha . . . barulah cinta itu mula berputik. Hihihi. Jadi suke plak. Adoiyai. Korang nak kenal lebih lagi dorg ni, pergi sini yer! Jom layan single dorang "Crash Your Party" ni.




(Right click and save link as ... )

Havana Brown ft Pitbull "We Run The Night" (RedOne)

Salam sejahtera ...




    Apakhabar sahabat blogger serta pembaca blog Keyrill? Rindu x ngan entry mngarut Keyrill ni? Ala, bertahun x berupdate pun bukannya ada yg singgah sini, kan? Lainlah kalau blogger seperti Zack Zukhairi, Ben Ashaari, bro Eqbal Zack dan ramai lagi blogger otai . . . Sentiasa ada pembaca walau sehari x update entry. Adoiyai, kagum ngan dorang. Xpelah, kena banyak bersabar gak . . .

Keyrill xnak panjangkan lagi yer, nak tahu mengenai Havana Brown buka entry keyrill yang satu ni, klik sini! Hurm, semakin ramai yang mula mengenai beliau. Sebelum terkenal dengan single We Run The Night, beliau hanya mendapat 800,000 view untuk music video single beliau tersebut di youtube. Itupun sudah cukup memadai. Setelah single beliau yang satu ni mula didengari dan menjadi kesukaan ramai, Pitbull menawarkan diri untuk ber-duet dgn beliau dan nampaknya music video original We Run The Night mendapat 1juta lebih view manakala gandingan beliau dgn Pitbull pula mencecah sehingga 3juta lebih. Ha, jom lah layan sat . . . 





Klik sini untuk download mp3!
(Right click and save link as ... )



Flo Rida "Wild Ones" ft Sia

Salam sejahtera ...




   Hurm, Keyrill kembali lagi. Adoiyai, seminggu dah x update, kan? Hehehe. Xpelah, yang penting x mendiam terus. Masih terasa lagi kehilangan Whitney Houston. Uit, dngar khabar ... single beliau yang pernah popular seperti "I Will Always Love You", "Greatest Love of All", "I Look To You" dan banyak lagi kini berada di carta dengan kedudukan top 10. Kalau x caya, cari kt google ek. Keyrill terbaca kt akhbar petang tadi. 

Adoi, apa2pun ... semoga beliau ditempatkan dengan org2 yang beriman. Balik kepada topik kita plak, uissh ... Keyrill memang suke giler ngan music video single terbaru Flo Rida featuring Sia ni, "Wild Ones". Nak tahu kenapa? Simple aje, mempunyai masa untuk bersama kawan2, but .. sosial sgtlah. Itu aje yg kurangnya. Hehehe. Seronok betul dorang, kan? X tonton lagi ek? Meh ...



(Right click and save link as ... )



Bon Jovi "I'll Be There For You"

Salam sejahtera ...




   Selamat pagi kepada warga pembaca blog Keyrill. Semalam dimana-mana laman web baik di fb, blog, twitter, youtube ... ramai yang share mengenai berita Whitney Houston meninggal. Yeap, org ramai masih x tahu apa punca nya. Keyrill pun terkejut jugaklah, x sangka sgt, kan? Apa nak buat bnda dah jadi. Keyrill memang minat giler ngan Whitney Houston ni sebenarnya. Semoga keluarga beliau mendapat hikmah disebalik kejadian meninggal secara mengejut sebegini. 

Back 2 topic, belek punya belek blog Keyrill sendiri sebentar tadi ... uit, terjumpa plak ngan entry mengenai Dennis Trillo, uit, teringat plak ngan video beliau menyanyikan lagu I'll Be There For You single Bon Jovi yg mendapat sambutan hangat suatu ketika dahulu. Last2, best plak lagu ni kan. Teruslah Keyrill update entry music video Bon Jovi ni. Klik sini untuk music video ... Jom dngar audio, klau suke ... download ek. Hehehe





Klik sini untuk download mp3!
(Right click and save link as ...)


Whitney Houston Meninggal Dunia

Salam sejahtera ...  




LOS ANGELES: Ratu muzik pop, Whitney Houston, 48, meninggal dunia pada Sabtu pukul 3.55 petang (waktu tempatan) di bilik Hotel Beverly Hilton yang didiaminya. Jurucakap Whitney, Kristen Foster mengesahkan berita kematian penyanyi yang popular dengan lagu The Greatest Love Of All itu sebentar tadi. Punca kematian Whitney menjadi tanda tanya apabila ia tidak didedahkan oleh keluarga penyanyi kesayangan ramai itu. Alicia Keys turut berada di hotel tersebut, untuk melihat Whitney buat kali terakhir.
Bagaimanapun, menurut polis di Beverly Hills, Lt Mark Rosen, kematian tersebut masih lagi dalam siasatan polis. “Setakat ini, kematian ini tidak menunjukkan sebarang unsur jenayah,” katanya. Tambah Rosen, pihaknya menerima panggilan daripada pihak sekuriti hotel berkenaan pada pukul 3.43 petang apabila mendapati Whitney tidak sedarkan diri.
sumber : mstar

Ghost Rider : Spirit of Vengeance in 3D!

Salam sejahtera ...




    Fuhhh! Nicholas Cage kembali lagi selepas filem beliau Trespass yang juga mendapat sambutan dengan filem terbaru yg bakal menemui korang di pawagam 17 Februari 2012 ni. Ha, amacam? Dulu memang minat sgt filem Ghost Rider yg pertama tu, cuma slow sikit. Aksi memang bestlah, tapi mcm mna plak dgn yg ke-2 ni? Ha, lepas Keyrill tonton trailer Ghost Rider : Spirit Of Vengeance ni kt youtube, memang superb lah ... 3D plak tu. Apa2pun, jgn lupa tonton Star Wars : Episode 1 The Phantom Menace 3D dalam Big Screen harini di pawagam berdekatan! Hehehe. Pomot sat ... Meh Keyrill share serba sedikit mengenai Ghost Rider yg ke-2 ni ...


About Ghost Rider : Spirit Of Vengeance 3D!



Tarikh release : 17 Februari 2012

Studio : Columbia Pictures, Hyde Park EntertainmentImagenation Abu Dhabi FZ & Marvel Knights

Diarahkan Oleh : Mark Neveldine, Brian Taylor


Pelakon :
Nicholas Cage ... Johnny Blaze/Ghost Rider
Ciaran Hinds ... Roarke
Idris Elba ... Moreau
Johnny Whitworth ... Ray Corrigan
Fergus Riordan ... Danny
Spencer Wilding ... Grannik
Sorin Tofan ... Kurdish
Jacek Koman ... Terrokov
Anthony Head ... Benedict
Christopher Lambert ... Methodius
Jai Stefan ... Krakchev
Vincent Regan ... Toma Nikasevic
Ionut Cristian Lefter ... Young Johnny Blaze


Genres : Action, Fantasy, Thriller


Take A Shoot!











Sinopsis : Movie terbaru yg bakal menemui korang di pawagam pada 17 Februari 2012 ini mengisahkan Johnny Blaze (Nicholas Cage) yang mana akan beraksi lagi demi melawan sumpahan ke atasnya suatu ketika dahulu. Johnny Blaze masih lagi diburu oleh kuasa jahat dan dia memutuskan untuk bersembunyi di suatu kawasan di Eastern Europe. Namun begitu, dia turut mempunyai misi untuk menyelamatkan seorang budak iaitu Danny (Fergus Riordan) daripada buruan syaitan Roarke (Ciaran Hinds). Awalnya, Johnny enggan menguasai kuasa Ghost Rider, namun cuma itulah satu2nya cara untuk dia menyelamatkan Danny dan mungkin akan membebaskan dia dari sumpahan selama-lamanya. Bagaimana dia menghadapi musuh2? Kita tunggu dan lihat pada 17 Februari ini, okey? Meh tonton trailer dulu ...




Pitbull "International Love" ft Chris Brown

Salam sejahtera ...




   Hello semua, welcome back. Kena update juga blog ni. Takut plak lama ditinggalkan nanti, berhabuk plak. Xde yg tolong update-kan. Hehehe. Bukan apa, manalah tau Keyrill ni dpt sambung study ke Form 6 ke, Kolej ke, Universiti ke ... susah sikit nak curi masa untuk update blog ni, kan? Kot2, x ber-update langsung. Sayang plak dibiar cengitu ... Hurm, lagipun yang menyedihkan, ada ke yg selalu mengikut perkembangan blog Keyrill ni? Nak tahu aje ...

Okeyh, bnyak betul membebel. Yelah, Keyrill pun dah berapa lama x membebel sebenarnya ni. Ahakz! Back 2 our topic, korang sure lah kenal dengan jejaka yg 'kaya' dengan gadis2 cantik dan seksi, kan? Setiap music video dia, haram xde gadis seksi. Hahaha. X tahu jugak siapa? Ha, Pitbull nama glamour beliau. Memang, semakin ramai yang mengenali Pitbull ni. Dengar2, dia dah mengambil takhta penyanyi Akon sebagai 'King Of Pop" skarang ni. Uit, mana perginya si Akon ni? Lama x dengar citer, kan? Ha, kita tunggu dan lihat ajelah, k. 


Nampaknya kali ini Pitbull berduet pulak dngan Chirs Brown dengan single terbaru mereka, 'International Love' setelah bnyak kali menghasilkan single dan music video bersama Enrique Iglesias. Ha, apa2pun, tahniah buat Pitbull sebab berjaya menghiburkan org ramai dgn his 'own style'. Jom tonton music video 'International Love' ni, meh ...



( Right click and save link as ... )


Rihanna "You Da One"

Salam sejahtera ...




   Hello semua. Ha, music video Rihanna "You Da One" ni pun lama dah release kt youtube. Cuma Keyrill aje yg tak nak ambil tahu. Uit, kenapa plak? Pasal, sekali Keyrill tngok music video dia, adoiyai. Sumpah x best langsung! Keyrill just minat audio lagu (Mp3) je. Bukan apa, Keyrill memang suke sgt lagu yg funky apatah lagi Rihanna penyanyinya. Heheheh. Okeylah, btw ... jangan lupa saksikan filem terbaru yang dibintangi Rihanna iaitu Battleship. Bakal ditayangkan di pawagam berdekatan anda papa 18 May 2012! Jom ...





Dj Havana Brown "We Run The Night" ft Pitbull

Salam sejahtera ...



Dj Havana Brown  |  Facebook  |  Twitter

   Okeylah, pada mulanya memang belum lagi terkenal. Belum ramai lagi yang mengenali, kan? Begitulah yang dilalui Dj Havana Brown ni. Apa2pun, Keyrill memang suke single beliau "We Run The Night" apatah lagi gabungan beliau dengan penyanyi yang dikenali ramai iaitu, Pitbull. Ha ... kepada korang yang nak dngar single beliau bersama Pitbull, sebentar lagi k. Sekarang ni, nampaknya single kedua beliau sudahpun release kt youtube. Serba sedikit yg Keyrill nak kongsikan dengan korang mengenai beliau adalah, beliau berasal dari Los Angeles, menyanyi suara sedap, cantik plak tu, jadi Dj lagi, kan? Beruntunglah yang menjadi pasangan beliau. Heheheh. Kepada korang yg membaca, Keyrill berterima kasih sangat k. Jangan lupa share kepada kawan2 korang, boleh? Hehehe. .. Jom layan!






Klik untuk download mp3!




Star Wars : Episode 1 in 3D!

Salam sejahtera ...




   Ha, semakin bnyak pulak movie yang pernah kita tonton suatu ketika dahulu, dan akan ditayangkan sekali lagi di panggung! Dalam 'Big Screen' and 3D plak tu. Ha, korang jngan x percaya. Hehehe ... Klik link ini untuk pergi ke movie 3D yang pernah kita tonton dan mendapat sambutan hangat masa dahulu, Keyrill pun masih kecil masa tu. Huhuhuh. Meh baca sedikit infonya ...

About Star Wars 3D!


Tarikh release : 10 February 2012


Diarahkan Oleh : George Lucas

Penulis Skrip : George Lucas

Pelakon :
Liam Neeson ... Qui-Gon Jinn
Ewan McGregor ... Obi-Wan Kenobi
Natalie Portman ... Queen Amidala / Padmé
Jake Lloyd ... Anakin Skywalker
Ian McDiarmid ... Senator Palpatine
Pernilla August ... Shmi Skywalker
Oliver Ford Davies ... Sio Bibble
Hugh Quarshie ... Captain Panaka
Ahmed Best ... Jar Jar Bink (voice)
Anthony Daniels ... C-3PO (voice)
Kenny Baker ... R2-D2
Frank Oz ... Yoda (voice)
Terrence Stamp ... Chancellor Valorum
Brian Blessed ... Boss Nass (voice)
Andrew Secombe ... Watto

Genres : Action, Adventure, Fantasy


Take A Shoot!












Sinopsis : Star Wars : Episode 1 The Phantom Menace mengisahkan seorang budak budak yang tinggal di padang pasir planet Tatooine iaitu Anakin Skywalker yang mana merupakan salah seorang pasukan yang kuat, dan juga seorang juruterbang Podracer yang hebat. Jedi Master Qui-Gon Jinn menngetahui dan melihat sendiri potensi Anakin untuk menjadi Jedi Knight. Sementara itu, tentera dari Persekutuan Perdagangan Droid yang tamak menyerang planet Naboo sebagai sebahagian daripada plot rahsia oleh Sith untuk mendapatkan kuasa. Bagi mempertahankan Queen Amidala dari Naboo, Jedi Knights akan berhadapan dengan Sith Loard yang merupakan Darth Maul bersama pedang lightsaber-nya. Korang mesti dah tahu jalan ceritanya, kan? Apa2pun, tunggu 10 February 2012 ini! Hehehe ... Meh tonton trailernya.




Jessie J "Domino"

Salam sejahtera ...




   Okeylah, dah masuk bulan kedua plak kita untuk tahun 2012 ni, rasanya masih berada di awal tahun lagi, kan? X terasa plak, kepada kawan2 kita yang menyambut hari jadi tu, selamat hari jadi k. Umur pun dah meningkat setahun. Ha ... Apa2pun, hidup ini kena teruskan. Keyrill punya blog pun aiyooo ... sedih tngok. Hahahaha. Back to topic, ha ... nilah dia single terbaru Jessie J yang mendapat tempat di hati Keyrill bertajuk "Domino". Lama dah release kt youtube, tapi memandangkan Keyrill bercuti hujung tahun lepas, so ... x dptlah nak download and update blog ni pasal single beliau "Domino" ni. Sampailah harini ... heheheh. Okeylah, jom ...




Journey 2 : The Mysterious Island

Salam ...


   Uit, lama sangat dah nak tonton movie Journey 2 ni, sejak dari awal tahun lagi tau. Bukan apa, selepas menonton trailernya di youtube awal tahun 2012 ini, nampak macam best, IMAX 3D plak tu. Uish, memang dah agak dah movie ni kesinambungan movie Journey To The Center Of The Earth. Ha, kepada mereka yang belum menonton movie Journey 2 ni, pergilah tonton, sure xkan memboringkan korang. Tonton yang 3D, okey? Heheheh ... Jom!


About Journey 2 : The Mysterious Island!


Lokasi Penggambaran : Hawaii (USA), New York City, Wilmington

Tarikh release : 26 January 2012


Diarahkan oleh : Brad Peyton

Penulis Skrip : Brain Gunn, Mark Gunn 

Pelakon :
Josh Hutcherson ... Sean Anderson
Dwayne Johnson ... Hank Parsons
Vanessa Hudgens ... Kailani
Micheal Caine ... Grandfather
Kristin Davis ... Liz Anderson
Luis Guzmán ... Gabato

Genres : Action, Adventures, Family


Take A Shoot!












Sinopsis : Segalanya bermula apabila Sean Anderson (Josh Hutcherson) menerima isyarat kecemasan yang berkod dari sebuah pulau misteri di mana pulau tersebut dikatakan tidak wujud! Sebaliknya, The Mysterious Island benar-benar ada dan disitulah tempat hidupan pelik, gunung emas, gunung berapi, dan ianya memang pulau yang menakjubkan. Segala hidupan yang kecil di bumi menjadi besar manakala hidupan yang besar menjadi kecil. Datuk Sean iaitu Alexander Anderson (Michael Caine) hilang ketika menerokai pulau yang dinamakan Pulau Misteri ini. Hank Parsons (Dwayne Johnson) cuba menghalang niat anak tirinya Sean untuk menyelamatkan datuknya namun dia turut ikut sama. Di pangkalan, mereka bertemu dengan juruterbang helikopter a.k.a Gabato (Luis Guzman) juga anak perempuannya yang cantik dan kuat semangat iaitu Kailani (Vanessa Hudgens). Misi mereka mencari pulau ini adalah untuk menyelamatkan datuk Sean sehingga membawa mereka ke pengembaraan yang menakjubkan di Pulau Misteri tersebut! Jom tonton trailernya ...




Glee "Last Friday Night"

Salam sejahtera ...



Glee  |  Facebook  |  Twitter

   Fuhhh! Berhabuknyer ... Sebulan lebih dah x ber-update. Hurm, merana pulak dibuatnya. Hehehe. Apa2pun, kini Keyrill kembali lagi dengan topic mengenai music video plak, okey? Hurm, tertanya-tanya la pulak. Ada ke org yang membaca blog Keyrill yang x berupdate dalam sebulan lebih ni ek? Ha, xpelah, kalau xde pembaca pun xpe ... sabar ajelah. Mungkin belum masanya lagi nak meningkat naik seperti blogger yang lain yang memiliki follower beribu, komen pun berpuluh-puluh. Apa2pun, meh Keyrill nak share dengan korang music video dari Glee season 3 yang dinyanyikan oleh Blaine, Last Friday Night (T.G.I.F). Jom ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...