Glee "Last Friday Night"

Salam sejahtera ...



Glee  |  Facebook  |  Twitter

   Fuhhh! Berhabuknyer ... Sebulan lebih dah x ber-update. Hurm, merana pulak dibuatnya. Hehehe. Apa2pun, kini Keyrill kembali lagi dengan topic mengenai music video plak, okey? Hurm, tertanya-tanya la pulak. Ada ke org yang membaca blog Keyrill yang x berupdate dalam sebulan lebih ni ek? Ha, xpelah, kalau xde pembaca pun xpe ... sabar ajelah. Mungkin belum masanya lagi nak meningkat naik seperti blogger yang lain yang memiliki follower beribu, komen pun berpuluh-puluh. Apa2pun, meh Keyrill nak share dengan korang music video dari Glee season 3 yang dinyanyikan oleh Blaine, Last Friday Night (T.G.I.F). Jom ...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...