Dj Havana Brown "We Run The Night" ft Pitbull

Salam sejahtera ...



Dj Havana Brown  |  Facebook  |  Twitter

   Okeylah, pada mulanya memang belum lagi terkenal. Belum ramai lagi yang mengenali, kan? Begitulah yang dilalui Dj Havana Brown ni. Apa2pun, Keyrill memang suke single beliau "We Run The Night" apatah lagi gabungan beliau dengan penyanyi yang dikenali ramai iaitu, Pitbull. Ha ... kepada korang yang nak dngar single beliau bersama Pitbull, sebentar lagi k. Sekarang ni, nampaknya single kedua beliau sudahpun release kt youtube. Serba sedikit yg Keyrill nak kongsikan dengan korang mengenai beliau adalah, beliau berasal dari Los Angeles, menyanyi suara sedap, cantik plak tu, jadi Dj lagi, kan? Beruntunglah yang menjadi pasangan beliau. Heheheh. Kepada korang yg membaca, Keyrill berterima kasih sangat k. Jangan lupa share kepada kawan2 korang, boleh? Hehehe. .. Jom layan!






Klik untuk download mp3!




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...