Jessie J "Domino"

Salam sejahtera ...




   Okeylah, dah masuk bulan kedua plak kita untuk tahun 2012 ni, rasanya masih berada di awal tahun lagi, kan? X terasa plak, kepada kawan2 kita yang menyambut hari jadi tu, selamat hari jadi k. Umur pun dah meningkat setahun. Ha ... Apa2pun, hidup ini kena teruskan. Keyrill punya blog pun aiyooo ... sedih tngok. Hahahaha. Back to topic, ha ... nilah dia single terbaru Jessie J yang mendapat tempat di hati Keyrill bertajuk "Domino". Lama dah release kt youtube, tapi memandangkan Keyrill bercuti hujung tahun lepas, so ... x dptlah nak download and update blog ni pasal single beliau "Domino" ni. Sampailah harini ... heheheh. Okeylah, jom ...




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...