Pitbull "International Love" ft Chris Brown

Salam sejahtera ...




   Hello semua, welcome back. Kena update juga blog ni. Takut plak lama ditinggalkan nanti, berhabuk plak. Xde yg tolong update-kan. Hehehe. Bukan apa, manalah tau Keyrill ni dpt sambung study ke Form 6 ke, Kolej ke, Universiti ke ... susah sikit nak curi masa untuk update blog ni, kan? Kot2, x ber-update langsung. Sayang plak dibiar cengitu ... Hurm, lagipun yang menyedihkan, ada ke yg selalu mengikut perkembangan blog Keyrill ni? Nak tahu aje ...

Okeyh, bnyak betul membebel. Yelah, Keyrill pun dah berapa lama x membebel sebenarnya ni. Ahakz! Back 2 our topic, korang sure lah kenal dengan jejaka yg 'kaya' dengan gadis2 cantik dan seksi, kan? Setiap music video dia, haram xde gadis seksi. Hahaha. X tahu jugak siapa? Ha, Pitbull nama glamour beliau. Memang, semakin ramai yang mengenali Pitbull ni. Dengar2, dia dah mengambil takhta penyanyi Akon sebagai 'King Of Pop" skarang ni. Uit, mana perginya si Akon ni? Lama x dengar citer, kan? Ha, kita tunggu dan lihat ajelah, k. 


Nampaknya kali ini Pitbull berduet pulak dngan Chirs Brown dengan single terbaru mereka, 'International Love' setelah bnyak kali menghasilkan single dan music video bersama Enrique Iglesias. Ha, apa2pun, tahniah buat Pitbull sebab berjaya menghiburkan org ramai dgn his 'own style'. Jom tonton music video 'International Love' ni, meh ...



( Right click and save link as ... )


2 comments:

miranadia berkata...

pitbull-botak berjaya!

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

Hahaha, betul3 ... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...