Havana Brown ft Pitbull "We Run The Night" (RedOne)

Salam sejahtera ...




    Apakhabar sahabat blogger serta pembaca blog Keyrill? Rindu x ngan entry mngarut Keyrill ni? Ala, bertahun x berupdate pun bukannya ada yg singgah sini, kan? Lainlah kalau blogger seperti Zack Zukhairi, Ben Ashaari, bro Eqbal Zack dan ramai lagi blogger otai . . . Sentiasa ada pembaca walau sehari x update entry. Adoiyai, kagum ngan dorang. Xpelah, kena banyak bersabar gak . . .

Keyrill xnak panjangkan lagi yer, nak tahu mengenai Havana Brown buka entry keyrill yang satu ni, klik sini! Hurm, semakin ramai yang mula mengenai beliau. Sebelum terkenal dengan single We Run The Night, beliau hanya mendapat 800,000 view untuk music video single beliau tersebut di youtube. Itupun sudah cukup memadai. Setelah single beliau yang satu ni mula didengari dan menjadi kesukaan ramai, Pitbull menawarkan diri untuk ber-duet dgn beliau dan nampaknya music video original We Run The Night mendapat 1juta lebih view manakala gandingan beliau dgn Pitbull pula mencecah sehingga 3juta lebih. Ha, jom lah layan sat . . . 





Klik sini untuk download mp3!
(Right click and save link as ... )



1 comments:

eqbalzack berkata...

terima kasih keyril tag abg eq dlm entry keyrill.
skrg dah habis spm boleh la update entry selalu kan?

-eqbalzack-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...