Ghost Rider : Spirit of Vengeance in 3D!

Salam sejahtera ...




    Fuhhh! Nicholas Cage kembali lagi selepas filem beliau Trespass yang juga mendapat sambutan dengan filem terbaru yg bakal menemui korang di pawagam 17 Februari 2012 ni. Ha, amacam? Dulu memang minat sgt filem Ghost Rider yg pertama tu, cuma slow sikit. Aksi memang bestlah, tapi mcm mna plak dgn yg ke-2 ni? Ha, lepas Keyrill tonton trailer Ghost Rider : Spirit Of Vengeance ni kt youtube, memang superb lah ... 3D plak tu. Apa2pun, jgn lupa tonton Star Wars : Episode 1 The Phantom Menace 3D dalam Big Screen harini di pawagam berdekatan! Hehehe. Pomot sat ... Meh Keyrill share serba sedikit mengenai Ghost Rider yg ke-2 ni ...


About Ghost Rider : Spirit Of Vengeance 3D!



Tarikh release : 17 Februari 2012

Studio : Columbia Pictures, Hyde Park EntertainmentImagenation Abu Dhabi FZ & Marvel Knights

Diarahkan Oleh : Mark Neveldine, Brian Taylor


Pelakon :
Nicholas Cage ... Johnny Blaze/Ghost Rider
Ciaran Hinds ... Roarke
Idris Elba ... Moreau
Johnny Whitworth ... Ray Corrigan
Fergus Riordan ... Danny
Spencer Wilding ... Grannik
Sorin Tofan ... Kurdish
Jacek Koman ... Terrokov
Anthony Head ... Benedict
Christopher Lambert ... Methodius
Jai Stefan ... Krakchev
Vincent Regan ... Toma Nikasevic
Ionut Cristian Lefter ... Young Johnny Blaze


Genres : Action, Fantasy, Thriller


Take A Shoot!











Sinopsis : Movie terbaru yg bakal menemui korang di pawagam pada 17 Februari 2012 ini mengisahkan Johnny Blaze (Nicholas Cage) yang mana akan beraksi lagi demi melawan sumpahan ke atasnya suatu ketika dahulu. Johnny Blaze masih lagi diburu oleh kuasa jahat dan dia memutuskan untuk bersembunyi di suatu kawasan di Eastern Europe. Namun begitu, dia turut mempunyai misi untuk menyelamatkan seorang budak iaitu Danny (Fergus Riordan) daripada buruan syaitan Roarke (Ciaran Hinds). Awalnya, Johnny enggan menguasai kuasa Ghost Rider, namun cuma itulah satu2nya cara untuk dia menyelamatkan Danny dan mungkin akan membebaskan dia dari sumpahan selama-lamanya. Bagaimana dia menghadapi musuh2? Kita tunggu dan lihat pada 17 Februari ini, okey? Meh tonton trailer dulu ...




Pitbull "International Love" ft Chris Brown

Salam sejahtera ...




   Hello semua, welcome back. Kena update juga blog ni. Takut plak lama ditinggalkan nanti, berhabuk plak. Xde yg tolong update-kan. Hehehe. Bukan apa, manalah tau Keyrill ni dpt sambung study ke Form 6 ke, Kolej ke, Universiti ke ... susah sikit nak curi masa untuk update blog ni, kan? Kot2, x ber-update langsung. Sayang plak dibiar cengitu ... Hurm, lagipun yang menyedihkan, ada ke yg selalu mengikut perkembangan blog Keyrill ni? Nak tahu aje ...

Okeyh, bnyak betul membebel. Yelah, Keyrill pun dah berapa lama x membebel sebenarnya ni. Ahakz! Back 2 our topic, korang sure lah kenal dengan jejaka yg 'kaya' dengan gadis2 cantik dan seksi, kan? Setiap music video dia, haram xde gadis seksi. Hahaha. X tahu jugak siapa? Ha, Pitbull nama glamour beliau. Memang, semakin ramai yang mengenali Pitbull ni. Dengar2, dia dah mengambil takhta penyanyi Akon sebagai 'King Of Pop" skarang ni. Uit, mana perginya si Akon ni? Lama x dengar citer, kan? Ha, kita tunggu dan lihat ajelah, k. 


Nampaknya kali ini Pitbull berduet pulak dngan Chirs Brown dengan single terbaru mereka, 'International Love' setelah bnyak kali menghasilkan single dan music video bersama Enrique Iglesias. Ha, apa2pun, tahniah buat Pitbull sebab berjaya menghiburkan org ramai dgn his 'own style'. Jom tonton music video 'International Love' ni, meh ...



( Right click and save link as ... )


Rihanna "You Da One"

Salam sejahtera ...




   Hello semua. Ha, music video Rihanna "You Da One" ni pun lama dah release kt youtube. Cuma Keyrill aje yg tak nak ambil tahu. Uit, kenapa plak? Pasal, sekali Keyrill tngok music video dia, adoiyai. Sumpah x best langsung! Keyrill just minat audio lagu (Mp3) je. Bukan apa, Keyrill memang suke sgt lagu yg funky apatah lagi Rihanna penyanyinya. Heheheh. Okeylah, btw ... jangan lupa saksikan filem terbaru yang dibintangi Rihanna iaitu Battleship. Bakal ditayangkan di pawagam berdekatan anda papa 18 May 2012! Jom ...





Dj Havana Brown "We Run The Night" ft Pitbull

Salam sejahtera ...



Dj Havana Brown  |  Facebook  |  Twitter

   Okeylah, pada mulanya memang belum lagi terkenal. Belum ramai lagi yang mengenali, kan? Begitulah yang dilalui Dj Havana Brown ni. Apa2pun, Keyrill memang suke single beliau "We Run The Night" apatah lagi gabungan beliau dengan penyanyi yang dikenali ramai iaitu, Pitbull. Ha ... kepada korang yang nak dngar single beliau bersama Pitbull, sebentar lagi k. Sekarang ni, nampaknya single kedua beliau sudahpun release kt youtube. Serba sedikit yg Keyrill nak kongsikan dengan korang mengenai beliau adalah, beliau berasal dari Los Angeles, menyanyi suara sedap, cantik plak tu, jadi Dj lagi, kan? Beruntunglah yang menjadi pasangan beliau. Heheheh. Kepada korang yg membaca, Keyrill berterima kasih sangat k. Jangan lupa share kepada kawan2 korang, boleh? Hehehe. .. Jom layan!






Klik untuk download mp3!




Star Wars : Episode 1 in 3D!

Salam sejahtera ...




   Ha, semakin bnyak pulak movie yang pernah kita tonton suatu ketika dahulu, dan akan ditayangkan sekali lagi di panggung! Dalam 'Big Screen' and 3D plak tu. Ha, korang jngan x percaya. Hehehe ... Klik link ini untuk pergi ke movie 3D yang pernah kita tonton dan mendapat sambutan hangat masa dahulu, Keyrill pun masih kecil masa tu. Huhuhuh. Meh baca sedikit infonya ...

About Star Wars 3D!


Tarikh release : 10 February 2012


Diarahkan Oleh : George Lucas

Penulis Skrip : George Lucas

Pelakon :
Liam Neeson ... Qui-Gon Jinn
Ewan McGregor ... Obi-Wan Kenobi
Natalie Portman ... Queen Amidala / Padmé
Jake Lloyd ... Anakin Skywalker
Ian McDiarmid ... Senator Palpatine
Pernilla August ... Shmi Skywalker
Oliver Ford Davies ... Sio Bibble
Hugh Quarshie ... Captain Panaka
Ahmed Best ... Jar Jar Bink (voice)
Anthony Daniels ... C-3PO (voice)
Kenny Baker ... R2-D2
Frank Oz ... Yoda (voice)
Terrence Stamp ... Chancellor Valorum
Brian Blessed ... Boss Nass (voice)
Andrew Secombe ... Watto

Genres : Action, Adventure, Fantasy


Take A Shoot!












Sinopsis : Star Wars : Episode 1 The Phantom Menace mengisahkan seorang budak budak yang tinggal di padang pasir planet Tatooine iaitu Anakin Skywalker yang mana merupakan salah seorang pasukan yang kuat, dan juga seorang juruterbang Podracer yang hebat. Jedi Master Qui-Gon Jinn menngetahui dan melihat sendiri potensi Anakin untuk menjadi Jedi Knight. Sementara itu, tentera dari Persekutuan Perdagangan Droid yang tamak menyerang planet Naboo sebagai sebahagian daripada plot rahsia oleh Sith untuk mendapatkan kuasa. Bagi mempertahankan Queen Amidala dari Naboo, Jedi Knights akan berhadapan dengan Sith Loard yang merupakan Darth Maul bersama pedang lightsaber-nya. Korang mesti dah tahu jalan ceritanya, kan? Apa2pun, tunggu 10 February 2012 ini! Hehehe ... Meh tonton trailernya.




Jessie J "Domino"

Salam sejahtera ...




   Okeylah, dah masuk bulan kedua plak kita untuk tahun 2012 ni, rasanya masih berada di awal tahun lagi, kan? X terasa plak, kepada kawan2 kita yang menyambut hari jadi tu, selamat hari jadi k. Umur pun dah meningkat setahun. Ha ... Apa2pun, hidup ini kena teruskan. Keyrill punya blog pun aiyooo ... sedih tngok. Hahahaha. Back to topic, ha ... nilah dia single terbaru Jessie J yang mendapat tempat di hati Keyrill bertajuk "Domino". Lama dah release kt youtube, tapi memandangkan Keyrill bercuti hujung tahun lepas, so ... x dptlah nak download and update blog ni pasal single beliau "Domino" ni. Sampailah harini ... heheheh. Okeylah, jom ...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...