Blogger yang Keyrill kenal dulu ... Mana?



Salam …



                Hello semua. Hurm … lamanya dah tak updates apa2. Blog ni pun dah semakin kurang pengunjung, bahkan xde langsung. Mana taknya, siapa suruh x update, kan? Memang sedih apabila tengok blogger2 newbie update dorang punya blog. Sedangkan kita ni …? Xpe, sabar jelah ek. Memang sedih lama x buka blog. Nak online pun susah dah. Adalah juga membukanye, line internet plak yang buat hal. Rakan2 blogger yang Keyrill kenal dulu pun sama kian sibuk dengan kerjaya masing2, khabar berita pun xde. Amir Izzat, Tengkorak Emas a.k.a Bro TE, dan bnyak lagi. Blogger otai Bro Ben Ashaari, Abg Eqbal Zack, Bro Zack Zukhairi,Kak GreenApple gak yang sentiasa updates. Hehe, tahniah . . .

                Apatah lagi sekarang ni, Keyrill plak dah semakin sibuk dengan semester 2. Kerja Projek berlambak-lambak mintak disiapkan. Lega gak dah hantar proposal. Adoiyai … tinggal 3 lagi PBS & KP yang kena disiapkan sebelum April. Tulah, kena kerja keras lebih lagilah ni. Silap2 kang, boleh jadi gila lepas keluar dari Pra-U nih. Lastly, Keyrill kirimkan salam buat rakan2 blogger juga rakan2 fb coz ada jugak yang bagi support untuk terus updates. Walaupun hanya blog buruk ni ha … Bersyukur jugaklah. Hehe. Thank you semua. Take care . . .


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...