The New Me (E.W, Keyrill)

Salam semua . . .

        
Facebook     |     Twitter      

          Hye guys, how are you? Ni dalam sesi pembersihan blog. Banyaknya habuk, sampah sarap yang kena buat. Last2, ada gak update. Cmni la yg public nak, kan? Kita kena bangkit dari menghilang terlalu lama entah xtau khabar berita. Org memang senang2 je nak lupa. Lainla kalau kita memang retis mcm si dia, si dia dan si dia tu. Masyarakat memang akan ingat smpai ke mimpi punye la. Ceh. Hahah. Ngade !

Pertama sekali, Keyrill nak perkenalkan diri dulu ar supaya korang yang baru or lama tu know who I am. I’m Keyrill, bulan Jun nnti tanggal 21hb tu Keyrill masuk 20 tahun. Wah, muda lagi, kan? Hahaha. For sure korg fikir @ kata camtu. Keyrill asal Julau, Sarikei & sekarang dok Kuching, Sarawak kononnya mencari kerjaya yg sampai sekarang x jumpa2. X kesahla, yg penting Keyrill adalah Keyrill yang sekarang. Utk pngetahuan gak, Keyrill lepasan Form 6 @ Pra-U di SMK Meradong, Bintangor.

Urm . . . Ingat2 balik, dah masuk tahun ke-4 blog Keyrill ni wujud. Ha . . . X heranla, bnyak lagi blogger2 otai yg stay maintain sampai skarang brblogging. Dah upgrade dah. Hahaha. Yela, terima kasih bnyak2 kpd yg membaca blog Keyrill sampai skarang, eh ada ke? Okey, sekarang ni Keyrill nak focus dgn bidang kerjaya selain menulis @ brblogging nih, pastu nak score gym & workout ; nak gak ada bdan ketul2 mcm habang2 kt luar tu. Then, nak ada kenderaan sendiri, rumah sendiri & of course keluarga sendiri. Amboi, jauhnya bermimpi. X elok mimpi2 suang hari nak. Hahaha.

Actually, Keyrill xnak mengharap kedua2 org tua lagi. Nak berdikari. Ha, inila masa utk Keyrill balas balik pengorbanan dorg, kan? Xyah nak tunjuk2 ngan org ramai yg kita dh brjaya. Jgn lupa doa & berkat daripada kedua2 ibu bapa utk brjaya. Be good & be nice with people around you. Hargai dorg. Kita semua ada keinginan & impian masing2. Yg penting, usaha kena ada. Lastly, take care and have a blast day, everyone!

Sincerely,

E.W, Keyrill 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...