The New Me (E.W, Keyrill)

Salam semua . . .

        
Facebook     |     Twitter      

          Hye guys, how are you? Ni dalam sesi pembersihan blog. Banyaknya habuk, sampah sarap yang kena buat. Last2, ada gak update. Cmni la yg public nak, kan? Kita kena bangkit dari menghilang terlalu lama entah xtau khabar berita. Org memang senang2 je nak lupa. Lainla kalau kita memang retis mcm si dia, si dia dan si dia tu. Masyarakat memang akan ingat smpai ke mimpi punye la. Ceh. Hahah. Ngade !

Pertama sekali, Keyrill nak perkenalkan diri dulu ar supaya korang yang baru or lama tu know who I am. I’m Keyrill, bulan Jun nnti tanggal 21hb tu Keyrill masuk 20 tahun. Wah, muda lagi, kan? Hahaha. For sure korg fikir @ kata camtu. Keyrill asal Julau, Sarikei & sekarang dok Kuching, Sarawak kononnya mencari kerjaya yg sampai sekarang x jumpa2. X kesahla, yg penting Keyrill adalah Keyrill yang sekarang. Utk pngetahuan gak, Keyrill lepasan Form 6 @ Pra-U di SMK Meradong, Bintangor.

Urm . . . Ingat2 balik, dah masuk tahun ke-4 blog Keyrill ni wujud. Ha . . . X heranla, bnyak lagi blogger2 otai yg stay maintain sampai skarang brblogging. Dah upgrade dah. Hahaha. Yela, terima kasih bnyak2 kpd yg membaca blog Keyrill sampai skarang, eh ada ke? Okey, sekarang ni Keyrill nak focus dgn bidang kerjaya selain menulis @ brblogging nih, pastu nak score gym & workout ; nak gak ada bdan ketul2 mcm habang2 kt luar tu. Then, nak ada kenderaan sendiri, rumah sendiri & of course keluarga sendiri. Amboi, jauhnya bermimpi. X elok mimpi2 suang hari nak. Hahaha.

Actually, Keyrill xnak mengharap kedua2 org tua lagi. Nak berdikari. Ha, inila masa utk Keyrill balas balik pengorbanan dorg, kan? Xyah nak tunjuk2 ngan org ramai yg kita dh brjaya. Jgn lupa doa & berkat daripada kedua2 ibu bapa utk brjaya. Be good & be nice with people around you. Hargai dorg. Kita semua ada keinginan & impian masing2. Yg penting, usaha kena ada. Lastly, take care and have a blast day, everyone!

Sincerely,

E.W, Keyrill 

Blogger yang Keyrill kenal dulu ... Mana?



Salam …



                Hello semua. Hurm … lamanya dah tak updates apa2. Blog ni pun dah semakin kurang pengunjung, bahkan xde langsung. Mana taknya, siapa suruh x update, kan? Memang sedih apabila tengok blogger2 newbie update dorang punya blog. Sedangkan kita ni …? Xpe, sabar jelah ek. Memang sedih lama x buka blog. Nak online pun susah dah. Adalah juga membukanye, line internet plak yang buat hal. Rakan2 blogger yang Keyrill kenal dulu pun sama kian sibuk dengan kerjaya masing2, khabar berita pun xde. Amir Izzat, Tengkorak Emas a.k.a Bro TE, dan bnyak lagi. Blogger otai Bro Ben Ashaari, Abg Eqbal Zack, Bro Zack Zukhairi,Kak GreenApple gak yang sentiasa updates. Hehe, tahniah . . .

                Apatah lagi sekarang ni, Keyrill plak dah semakin sibuk dengan semester 2. Kerja Projek berlambak-lambak mintak disiapkan. Lega gak dah hantar proposal. Adoiyai … tinggal 3 lagi PBS & KP yang kena disiapkan sebelum April. Tulah, kena kerja keras lebih lagilah ni. Silap2 kang, boleh jadi gila lepas keluar dari Pra-U nih. Lastly, Keyrill kirimkan salam buat rakan2 blogger juga rakan2 fb coz ada jugak yang bagi support untuk terus updates. Walaupun hanya blog buruk ni ha … Bersyukur jugaklah. Hehe. Thank you semua. Take care . . .


Karmin "Crash Your Party"

Salam sejahtera ... 



Karmin  |  Facebook  |  Twitter

   Berjumpa lagi kita di sini. Hihihi. Keyrill harap korang semua sihat dan tabah melalui segala dugaan dlm hidup. Jangan putus asa ye. X elok mudah mengalah. Fikirkan baik2 jalan penyelesaiannya. Jangan ambil jalan yg mudah. Apa motif nye? Uit, xde kena-mengena dgn tajuk ye, saja nak bagi motivasi untuk semua ptg ni. Panas nih . . . ahakz!  

Ha, kembali ke tajuk entry kita. Untuk maklumat semua . . . lama dah mendengar single Karmin ni di radio. Sejak tahun lepas lagi. Erk, is it? Yeap, betullah. Korang pun sama jugak, kan kan kan? Jujurlah, awalnya x tahu lagu ni best. Dj mainkan lagu ni pun dok layan aje. x feeling langsung masa tu. Tapi, apabila asyik play aje lagu ni, ha . . . barulah cinta itu mula berputik. Hihihi. Jadi suke plak. Adoiyai. Korang nak kenal lebih lagi dorg ni, pergi sini yer! Jom layan single dorang "Crash Your Party" ni.




(Right click and save link as ... )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...